קל
30 דקות
תבשיל כוסמת עם טופו
קל
30 דקות
אז מכירים את כל הסטיגמות על כוסמת? כי התבשיל המושלם הזה הולך לנפץ לכם את כוווולםםםם! הוא קרמי, הוא מפנק, הוא בריא, הוא טעים בטירוף והוא הכי כייפי ומתאים ליום חורפי וקריר. תכלס, לכל יום! תבשיל כוסמת טבעוני עם טופו וירקות ברוטב מושלם של חמאת שקדים וסילאן.
מרכיבים
150 גרם פטריות שיטאקה טריות (או פטריות אחרות לבחירתכם)
1 כוס כוסמת חומה/ירוקה
3 כפות רוטב סויה תמרי (או רוטב סויה רגיל)
1 כף חמאת שקדים
1 כף סילאן
1 חבילת טופו (300 גרם)
1 בצל לבן
1/2 ראש ברוקולי בינוני
1/2 כרובית בינונית
1 גזר בינוני
30 דקות
הכנה
+מחממים היטב סיר נון סטיק.
+קוצצים את הבצל לקוביות ומטגנים עד לשקיפות (כן כן, אם הסיר מספיק טוב אז אפשר בלי טיפת שמן).
+חותכים את הטופו לקוביות וסוחטים היטב מנוזלים.
+מוסיפים לסיר עד שנצרב מעט מכל הצדדים.
+בזמן הזה חותכים את הגזר, הכרובית, הפטריות והברוקולי.
+מוסיפים את הפטריות לסיר ומטגנים עד לריכוך.
+מוסיפים את שאר הירקות.
+מוסיפים את הכוסמת.
+מוסיפים את רוטב הסויה תמרי.
+מוסיפים מים עד לכיסוי (יצא לי 2 וחצי כוסות).
+מנמיכים את האש ומכסים במכסה
אחרי כ 20 דקות הכוסמת והתבשיל צריכים להיות מוכנים.
+מוסיפים לסיר כף סילאן וכף חמאת שקדים.
+מערבבים היטב, מכבים את האש ומשאירים מכוסה 5 דקות נוספות.
מתכונים נוספים
תשמרו על קשר 🙂
הישארו מעודכנים על מסעדות, מתכונים ועוד
היו הראשונים לשמוע על עדכונים בעולם הטבעונות מסעדות, מתכונים, עסקים ועוד: