Group 2240
עיגול

קל

30 דקות

חביתה מקושקשת

כובע לוגו
שעון

   קל

30 דקות

בנוסף לטעם שלה, היא גם פצצת חלבון! היא נהדרת בתור ארוחה אחרי אימון (או כמה שעות לפניו)! היא קלה מאוד להכנה, מהירה ואפשר להכין כמות מראש ולאכול ממנה בשלושת הימים הבאים. אפשר כמובן להוסיף תבלינים אחרים, אבל אין באמת צורך.

מרכיבים

לוגו צמח

2 כפות שמרי בירה

שליש כפית אבקת כורכום

0.5-0.75 כפית מלח הודי שחור (לפי הטעם)

שליש כפית מלח רגיל

בצל סגול קטן או שליש כרישה

חבילת פטריות יער או שמפיניון

עגבניה גדולה

חבילת טופו (300 גרם)- השתמשתי בקדיתא

20 דקות

הכנה

לוגו

+חותכים את כל הירקות (בצל לחצאי עיגולים, פטריות לפרוסות ועגבניה לקוביות).
+״מטגנים״ את הבצל עם מעט מים במחבת (אין שום צורך בשמן, תאמינו לי!)
+אחרי שהבצל מתרכך מוסיפים פטריות.
+אחרי ריכוך הפטריות מוסיפים את העגבניה.
+מוסיפים כשליש כפית מלח רגיל מעל הירקות (לא צריך יותר מזה).
+כל פעם מוסיפים מעט מים למחבת כדי שהירקות לא ידבקו.
+כשהעגבניות רכות מפוררים את הטופו פנימה. ניתן גם עם מזלג או אפילו לגרד אבל, לא באמת צריך.
+מוסיפים את שאר התבלינים. את המלח הודי השחור מוסיפים בהדרגה כי הוא מאוד משתלט ולא כולם מתחברים.
+תוך כדי ״קשקוש״ הטופו במחבת מוסיפים כל פעם עוד קצת מים.
+אחרי כ-5 דקות המקושקשת מוכנה.

חביתה מקושקשת - בהכנה

תשמרו על קשר 🙂

הישארו מעודכנים על מסעדות, מתכונים ועוד

היו הראשונים לשמוע על עדכונים בעולם הטבעונות מסעדות, מתכונים, עסקים ועוד:

מיד מסיימים
האם את/ה טבעוני/ת?

חוברת המתכונים תישלח אליכם בהקדם

Heart sign

תודה! ניצור איתך קשר ממש בקרוב