שם המתכון

כובע לוגו
שעון

   קל

30 דקות

לאחרונה הבחנתי שאין הרבה מתכונים מקסיקנים בבלוג.לא חסר פה אסייתי אבל יש בבלוג קיפוח נורא למקסיקו ואני כאן לתקן את המחדל. את המנה הזו בחרתי להכין מכמה סיבות- הראשונה היא כי מאוד מאוד חם לי ומתחשק לי דברים קלילים יחסית. (נגיד אני לא יכולה לחשוב בכלל על קציצות ברוטב) השניה היא כי מלא מכם מבקשים ממני די על בסיס קבוע מתכונים קלים ועשירים בחלבון.

שם הבלוג

מרכיבים

לוגו צמח

מרכיב 4

מרכיב 5

מרכיב 6

מרכיב 1

מרכיב 2

מרכיב 3

30 דקות

הכנה

לוגו

חמם 350 מיליליטר מים עם ציר הירקות בסיר. להנמיך את הלהבה ולערבב לאט עם מקציף. להמשיך להקציף במשך כ 3-5 דקות עד להשגת מרקם חלק ואחיד. לכבוד את הלהבה ולתת למרקם להתקרר ולהתקשות. לשפוך את הפולנטה אל נייר אפיה על מגש אפיה ולרדד עד קבלת עובי של כ 1 סנטימטר. לא לגעת במשך כחצי שעה. בינתיים לחתוך 2 וחצי קישואים והפלפל ולשים במחבת. לטגן במשך במשך כמה דקות, ואז להוסיף קצת מים, ולאדות את הירקות עד שיתרככו אפשר להוסיף מלח.

פנקייק

מתכונים נוספים

הישארו מעודכנים על מסעדות, מתכונים ועוד

היו הראשונים לשמוע על עדכונים בעולם הטבעונות מסעדות, מתכונים, עסקים ועוד: