קל
15 דקות
פנקייק חלבון
קל
30 דקות
בפנקייק הזה השתמשתי בקמח סויה בשילוב עם אבקת חלבון. באופן מפתיע מאוד, התקבל הפנקייק האוורירי והרך ביותר בעולם! ללא טעם לוואי של קמח סויה וללא כבדות כלל. בכלל לא ברור איך משהו כל כך מפנק יכול להיות בתפריט בריאות לספורטאים!
מרכיבים
1 כפית אבקת אפיה ללא אלומיניום
1 כפית חומץ תפוחים
טופינגס:
תותים, סילאן (לא להגזים), חמאת שקדים וכל מה שאתם אוהבים
1 כוס קמח סויה
1.5 סקופים של אבקת חלבון בטעם שוקולד
4 כפות רסק תפוחים
1.5 כוסות חלב סויה לא ממותק
15 דקות
הכנה
+ממש כמו שרשמתי למעלה, שמים את כל הרכיבים בבלנדר ומדליקים עד לקבלת בלילה חלקה.
+הבלילה צריכה להיות יחסית סמיכה ולא דלילה.
+מחממים היטב מחבת נון סטיק ומוזגים עם כף את הבלילה.
+הופכים לצד השני.
+מכינים ככה את כל הפנקייקים.
+מקשטים בתוספות שאוהבים ומגישים.
מתכונים נוספים
תשמרו על קשר 🙂
הישארו מעודכנים על מסעדות, מתכונים ועוד
היו הראשונים לשמוע על עדכונים בעולם הטבעונות מסעדות, מתכונים, עסקים ועוד: